فقط بخشهای هوش مصنوعیِ پله پرمیومه — چیزی که استفادهی روزمرهتو قفل نمیکنه.
پرداخت پرمیوم از طریق درگاه پرداخت آنلاین (در نسخهی کافهبازار: پرداخت درونبرنامهای بازار) انجام میشه و خودکار تمدید نمیشه — یعنی بعد از تمومشدن پلن، تا خودت دوباره پرداخت نکنی چیزی ازت کم نمیشه.